06 - 43 24 71 88 esther@virtual-es.nl

Virtueel assistent Esther Botter

Ben jij ook altijd zo druk met het bijhouden van je agenda, het beantwoorden van e-mails en het regelen van alle administratie? Dat hoeft niet meer: ik ben hier om je te helpen! Ik ben een virtueel assistent en ik ben er om jouw leven een stukje makkelijker te maken. In dit artikel ga ik je vertellen wie ik ben en hoe ik jou kan helpen.

Wie ben ik?

Allereerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Esther, ik ben een virtueel assistent en ik werk op afstand. Dit betekent dat ik niet bij jou op kantoor zit, maar dat ik vanuit mijn eigen kantoor werk. Hierdoor kan ik je helpen waar en wanneer jij dat nodig hebt, zonder dat we fysiek bij elkaar hoeven te zijn. Je hoeft je dus niet te ergeren aan m’n felle kleding, het feit dat ik altijd meezing met m’n favo spotify lijstje of m’n verhalen over m’n ingegroeide teennagel.

virtueel-assistent

Wat kan ik voor jou betekenen?

I love it als geen dag hetzelfde is en kan je helpen bij allerlei taken, van agendabeheer tot het maken van facturen en van het beantwoorden van e-mails tot het regelen van reizen of het mee-organiseren van een event.
Eigenlijk kan ik bijna alles voor je doen wat te maken heeft met administratie en organisatie. Zo kan ik je helpen met het bijhouden van je agenda, het regelen van afspraken en het beantwoorden van e-mails. Maar ik kan je ook helpen met het maken van presentaties, het organiseren van evenementen en het boeken van reizen. Daarnaast kan ik je ondersteunen bij het maken van facturen, het bijhouden van de boekhouding en het opstellen van offertes. Kortom: eigenlijk alles wat jij nodig hebt om je werk zo efficiënt mogelijk te doen, kan ik voor je regelen.

Waarom zou jij voor mij kiezen?

Nu je weet wat ik voor je kan betekenen, vraag je je misschien af waarom je voor mij zou moeten kiezen. Je maakte het nog niet op uit het voorgaande maar ik heb meer dan 20 jaar ervaring als managementondersteuner (management assistente, secretaresse, directiesecretaresse, executive assistant… ik was het allemaal). Verder ben ik erg flexibel. Ik werk op afstand, wat betekent dat ik bijna altijd voor je klaar sta, waar en wanneer jij dat nodig hebt en hoe we dat hebben afgesproken. Daarnaast ben ik erg veelzijdig. Ik kan je helpen bij allerlei taken, waardoor jij je kunt focussen op de zaken die er echt toe doen. Ik denk graag mee met jou en je business en geef je tips over hoe jij de zaken efficiënt in kan delen.

Hoe kun jij mij inschakelen?

Ben je overtuigd van mijn kwaliteiten en wil je mij graag inschakelen? Dat kan heel eenvoudig. Neem contact met mij op via mijn website en vertel me wat jij nodig hebt. Samen kijken we dan hoe ik jou het beste kan helpen.
Of je nu hulp nodig hebt bij het beantwoorden van e-mails, het bijhouden van je agenda of het regelen van reizen, I’m your girl!