06 - 43 24 71 88 esther@virtual-es.nl

Projectmanagement tool

Het gebruik van een projectmanagement tool heeft alleen nut als je deze een vast onderdeel maakt van je routine. Net als je e-mail en je planner. Je kunt een projectmanagement tool gebruiken als je alleen werkt,  maar helemaal als je met een team werkt pluk je er meteen de vruchten van.

Projectmanagement tool voor teams

Elk teamlid weet wat er van hem of haar verwacht wordt, en wanneer het af moet zijn. Ook kun jij in de gaten houden of het werk gedaan wordt.  En nog mooier, via de meeste projectmanagement tools kun je ook de voortgang van je projecten bekijken. Handig!

Mijn PM tool

Ik maak zelf gebruik van Asana (www.asana.com) maar er zijn nog veel meer andere tools. Denk aan Trello, Clickup, Todoist of Monday. 
 
Ik werk zelfstandig en gebruik Asana op de volgende manier. Elk van mijn klanten is een ‘project’. Onder die project maak ik taken aan voor mezelf. Sommige taken komen wekelijks of dagelijks terug, andere eens per maand. Via de calenderview van Asana heb ik overzichtelijk wat ik deze week allemaal gedaan wil hebben. En lukt het niet op de datum van de deadline? No worries, schuif je die ene taak toch gewoon door naar morgen? Mag gewoon hè?